Tom Cruise A múmiából is akciófilmet csinál

2016.12.05. 10:57

Nyáron mutatják be a Múmia új verzióját, ami az új előzetes alapján a felrobbanó repülőkkel és meztelen nőkkel jobban fog hasonlítani a főszereplő valamelyik akciófilmjére, mint egy egyiptomi kalandfilmre.

Az eddig inkább csak producerként és íróként ismert Alex Kurtzman (Star Trek, Zorro legendája) nem az 1999-ben indult akció-kalandfilmes, Brendan Fraseres Múmiából, hanem az 1932-es horrorlegendából, a Boris Karloffal készült A múmiából készít új verziót.

És mivel a rendező korábban írt egy részt a Mission: Impossible-sorozatból, az új A múmia írója, Christopher McQuarrie pedig nemrég fejezte a következő Mission: Impossible-t, nem csoda, hogy a 2017-ben várható film első előzeteséről leginkább a Tom Cruise féle ellen-James Bond egy új része ugrik be, nem Egyiptom és a piramisok.

Crusie a film sztorija szerint kiássa egy Ahmanet nevű papnő (Sofia Boutella) múmiáját, de a nő életre kel, és rászabadítja az emberiségre a "szörnyek és istenek új korát". A filmben játszik még Russell Crowe és Annabelle Wallis is, itthon várhatóan 2017. június 8-ától lesz látható.

Ne maradjon le semmiről!