Ifjúsági kalandfilm lett a Pókemberből

2016.12.09. 08:14 Módosítva: 2016.12.09. 12:49

Harmadjára rebootolják a Pókember-franchise-t a mozikban, Tom Holland ennek megfelelően a harmadik kölyökképű színész Tobey Maguire és Andrew Garfield után. Neki is az a dolga, hogy a két elődhöz hasonlóan eljátsszon egy eredettörténetet, de az előzetes alapján most nem a 15 éves gimis Peter Parker Pókemberré válásáról van szó, hanem arról, hogyan lesz belőle hős, és mit kezd a pubertáskori kihívásokkal.

Spider-Man: Homecoming

Az előzetest elnézve a filmet, ami immáron a Marvel-univerzum hivatalos része, a 25, de inkább 18 év alatti korosztályra lőtték be, és nagyon tudatosan csináltak belőle egy ifjúsági kalandfilmet. Holland azt nyilatkozta róla, hogy eddig volt ugye Pókember a hős, a katona, a milliomos meg a tudós, most meg lesz Pókember a kölyök, aki nagyon szeretne bizonyítani Vasembernek, akit szerintem ezerrel akarna összeboronálni a nagynénivel (Marisa Tomei) is. 

A főellenségnek a Keselyű (Vulture) tűnik, akit Michael Keaton alakít, (remélem nemcsak én röhögtem a Birdman-kapcsolaton) Peter Parker pedig a korszellemnek megfelelően nemcsak fehérekkel barátkozik, az előzetes alapján a csaja fekete, sőt, a nagy iskolai riválisa is latinó lett 2017-re. Lesz miért háborogniuk a Zsivány egyes miatt hisztiző náciknak jövőre is. 

Ne maradjon le semmiről!