Havi négy drogtesztet követel Brad Pitt-től Angelina Jolie

2016.12.13. 09:32

Rendszeres drog- és alkoholtesztet követel Brad Pitt-től Angelina Jolie a gyerekek láthatási jogáért cserébe. Ráadásul nem is ritkán, azt szeretné, ha a színész minden héten, rajtaütésszerűen alávetné magát a tesztnek, mielőtt a gyerekekkel találkozik.

Közben azért Brad Pittnek is vannak követelései, leginkább a válásuk intézésével kapcsolatban. Pitt ugyanis úgy találja, hogy Jolie túl sok bizalmas információt oszt meg nyilvánosan a kapcsolatukról, illetve a gyerekekről. Ezért azt szeretné, ha a bíróság bizalmasan kezelné a válást, emellett – mint ügyvédje egyértelművé tette – sokkal szélesebb láthatási jogot követel magának.

Közben az is kiderült, hogy a gyerekeket rendszeresen kezeli pszichológus, és Pitt és Jolie is részt vett csoportos párterápián a gyerekekkel együtt – ami, úgy tűnik, nem vezetett sikerre.

Pitt a múlt héten nagyon kiakadt, szerinte ugyanis Jolie nem tartja eléggé szem előtt  kiskorú gyerekeik védelmét, és nem kellene semmilyen információt megosztania külvilággal azok lelki állapotáról és szüleikkel való viszonyáról. Pitt ügyvédje szerint a gyerekek súlyos kárt szenvedhetnek attól, hogy az anyjuk nyilvánosságra hozta, terápiára járnak, sőt még a pszichológusok nevét is tudni lehet. Pitt ügyvédje szerint Jolie szándékosan oszt meg ilyen bizalmas információkat. 

Pitt és Jolie válóperes tárgyalása januárban folytatódik a bíróságon. A válást Jolie kérvényezte, és Pitt azóta nem nagyon mutatkozik nyilvánosan,  legújabb filmjét sem szívesen reklámozta. Az is könnyen előfordulhat, hogy rámegy a karrierje a válásra.