Wes Anderson bejelentette a következő filmjét

2016.12.21. 13:48

Egész jópofa videóban jelentette be Wes Anderson (Grand Budapest Hotel, Holdfény királyság, Tenenbaum, a háziátok), hogy a következő filmje egy animációs mese lesz kutyákról. Ráadásul volt olyan jó fej, hogy még a filmben szereplő színészek listáját is előadta.

Anderson új filmjének Isle of Dogs, vagyis a Kutyák szigete lesz a címe, amit Angliában készítenek, és lehet tényleg egy kutyák által benépesített szigetről szól majd, vagy London Isle of Dogs nevű negyedéről, ezt még egyelőre nem tudni.

WesVideoWithfasterScroll121816-2 from Crowdrise on Vimeo.

Azt viszont igen, hogy a videóban felbukkanó Edward Norton alakítja majd az egyik kutyát, akinek Rex a neve, illetve egy egész sereg menő színész csatlakozott a projekthez, mint Bryan Cranston, Bill Murray, Jeff Goldblum, Scarlett Johannson, Tilda Swinton, Harvey Keitel, Liev Schreiber, sőt, még Yoko Ono is.

A videót azért is érdemes végignézni, mert Anderson ebben egy jótékonysági akciót is hirdet, amin keresztül a játék nyertese elmehet a forgatásra, illetve az egyik kutyának kölcsönözheti a hangját. Erről bővebben a Crowdrise oldalon lehet olvasni.

Ne maradjon le semmiről!