Nem is gondolnánk elsőre, mennyire nyomasztónak tűnik az emojis mozifilm

2016.12.21. 12:55

Az elmúlt másfél évtizedben a filmgyártás elérte azt a szintet, hogy nincs olyan idióta baromság, amiből egy ismert brandet rányomva ne lehetne egész estés nagyjátékfilmet forgatni (annyit mondunk csak, hogy Csatahajó), de az Emoji Movie még ebben az őrült időszakban is indokolatlanul nagy gyökérségnek tűnik. A netre nemrég felkerült első teaser alapján még az is elképzelhető, hogy a smileykról és emotikonokról szóló film sokkal, de sokkal rosszabb lesz, mint amire az emberiség felkészülhet.

A rövidke kis videóban a meh :/ hangulatot kifejező emoji konferálja fel a filmet, ami igazából vicces is lehetne, de helyette csak nyomasztóan lassú, unalmas és egy picit sem szórakoztató. Aztán kapunk egy kis ízelítőt a film humorából, és ha abból indulunk ki, hogy már a legelső videóban elsütnek egy kakis viccet, akkor tényleg érdemes a legrosszabbra készülni.

The Emoji Movie in 3D (2017) trailer #1

A mese főhősének hangját T.J. Miller adja (Hős6os, Szilícium-völgy, Deadpool), aki alapvetően egy tök vicces figura. Az már más kérdés, hogy még is mi a fenéről fog szólni a film, ha ő egy olyan emojit alakít, akinek meh :/ emotikonok a szülei, miközben ő egy kifejezetten energikus, lelkes, boldog kis emoji.

És akkor most ezt a pár bekezdést próbálja meg valaki elmagyarázni a nagyszüleinek.

Ne maradjon le semmiről!