Jennifer Lawrence Budapesten van

2017.01.03. 14:39

A Red Sparrow című filmet forgatják itt, melyben a színésznő orosz kémet játszik. Remélhetőleg izzani fog az Instagram a Bulinegyedben rozéfröccsöző J. Law-képektől!

Jennifer Lawrence egyik rajongói twittere írta meg a szűkszavú hírt, mely szerint a színésznő január 2-án Budapestre érkezett, ahol a Red Sparrow (Vörös veréb) című film forgatásán dolgozik.

A filmről tavaly írtuk meg, hogy a forgatókönyv Jason Matthews egykori CIA-ügynök azonos című regénye alapján készült (ezt magyarul is meg fogja jelentetni az Agave kiadó). Az Éhezők viadala-filmeket is jegyző Francis Lawrence rendezi, a női főszerepet névrokona, Jennifer Lawrence játssza, a férfi főszerepet pedig Joel Edgerton alakítja, de szerepel a filmben Jeremy Irons is - vélhetően ők is Magyarországra jönnek majd, de lehet, hogy már itt is vannak. 

Edgerton egy Moszkvába delegált amerikai ügynököt alakít a mostanában játszódó filmben, melyben az oroszok Dominika Jegorovát (Jennifer Lawrence) állítják rá, aki nem saját akaratából került a kémelhárításhoz, ezért kettős játékot játszva a CIA-nek is dolgozik. Az IMDB szerint a film premierje novemberben várható.

(via 24.hu, Romper.hu)

Ne maradjon le semmiről!