Végre valami eredetin dolgozna a rebootok királya

2017.01.10. 11:32

A People magazin a Golden Globe-on kapta el J.J. Abramst egy rövid beszélgetésre, akinek a neve annyira eggyé vált mára a reboototok, remake-ek és ilyen-olyan folytatások dominálta modern filmiparral, hogy a South Park még a legutóbbi évadát szinte neki szentelte.

Elképesztően szerencsés vagyok, hogy olyan projekteken dolgozhattam, amiket gyerekként is imádtam. De már nem érzem úgy, hogy ezt akarom csinálni, azt hiszem ennyi elég volt. Sokkal inkább szeretnék már olyan eredeti ötleten dolgozni, amit egyszer majd a jövőben talán valaki más akar rebootolni.

- nyilatkozta Abrams a People-nek. Nem csoda, hogy Abramsnek is elege lett már kicsit abból, hogy állandóan mások ötleteivel dolgozik. Rendezőként és producerként jutott neki bőven adaptációból (Alias), rebootból (Star Trek, Westworld) és folytatásokból (Mission Impossible 3, Star Wars: Az ébredő Erő), arról nem is beszélve, hogy mennyi más projekten dolgozik még a jövőben (Portal- és Half Life-film, Cloverfield-folytatás, nyolcadik Star Wars és a hatodik Mission Impossible).

Ne maradjon le semmiről!