Akcióvígjátékban folytatják a motorosrendőrös sorozatot

2017.01.12. 13:48

Nem emlékszem, hogy a CHIPs című sorozatot valaha is bemutatta volna valamelyik hazai tévé, mindenesetre 1977 és 1983 között hat évadot és 139 epizódot élt meg, és elég nagy sikernek számított az USA-ban. A sztori egy kaliforniai motorosrendőr-párosról szólt, ennek megfelelően voltak benne feszes gatyában, fényesre suvickolt csizmában és leginkább perverz kamionsofőrökön látható napszemüvegben feszengő kaliforniai motorosrendőrök, akik minden részben elkaptak valami csibészt. Na, ezt a sorozatot is elérte a hollywoodi remake-láz, mozifilmben, ilyenben:

CHiPs (2017) előzetes

Nem mai terv egyébként, hogy kezdeni kell valamit az Erik Estradat nemzetközi sztárrá tevő sorozattal: a Warner 2002-ben két pilotforgatókönyvet is íratott, de nem kért egyikből sem. 2010-ben aztán a nálunk Gyilkos számoknak csúfolt Numb3rs két producere, Nicolas Falacci és Cheryl Heuton kapta a feladatot, hogy porolja le a régi sztorit és modernizálja kicsit, de ebből sem lett semmi. 

Hosszú ideig csend volt a projekt körül, majd 2014 szeptemberében a Warner bejelentette a filmes feldolgozást, amit Dax Shepard rendezőre bíztak, ami egyben az egyik főszerepet is megkapta (Jon Bakerét), Michael Peña alakítja Frank "Ponch" Poncherellót, Vincent D’Onofrio pedig a főgazembert. Ugrunk 2017-re, és tessék, már itt is az első trailer, amiből világosan kiderül, hogy a korábban kicsit komolyan vett eredetiből csak a vígjátékvonal maradt meg, pont úgy, mint a 21 Jump Street vagy a Baywatch esetében. Tavasszal jön.

Ne maradjon le semmiről!