Mégsem támasztják fel digitálisan Carrie Fishert

2017.01.15. 17:52

Bár korábban elterjedt a hír, hogy Leia hercegnőt számítógépekkel keltenék életre, a Star Wars-filmeket gyártó Lucasfilm közleményben cáfolta az információkat.

A Lucasfilm azt írta, nem szokásuk rajongói spekulációkra reagálni, de most kivételt tesznek, és biztosítanak róla mindenkit, hogy nem áll szándékukban digitálisan feltámasztani Leia hercegnőt. Carrie Fishert mindenki családtagnak és barátnak tekintette a produkciónál, és még mindig gyászolják – áll a közleményben.

ford-fisher1.jpg.size.custom.crop.850x567

Ismeretes, hogy a Zsivány Egyesben a cég digitális trükkökkel szerepeltette újra a fiatal Leia hercegnőt, illetve a Peter Cushing alakította Tarkin kormányzót is. Carrie Fisher két héttel a film tavaly decemberi bemutatója után, december 23-án egy Londonból Los Angelesbe tartó repülőgépen szívinfarktust kapott, és bár egy ott tartózkodó orvos újraélesztette, négy nap múlva a kórházban meghalt.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás