Ez a jelenet már lehet, túl durva volt a Disney-nek

2017.01.17. 06:31 Módosítva: 2017.01.17. 06:31

Bár a végtagok elvesztése egyáltalán nem ismeretlen jelenség a Star Wars-filmekben, a Disney mégis úgy döntött: jobb, ha Az ébredő Erő esetében kihagyják. Ez a Star Wars 7 egyik gyűjtői kiadásából derült ki, amiben szerepel egy meglehetősen agresszív kivágott felvétel.

A videón az látható, hogy Maz Kanata várában összeszólalkozik Rey az addigi munkaadójával, Unbar Pluttal. Rey végül pisztolyt ránt, de azt elveszi tőle a szemét űrlény, mire megjelenik Csubakka, és nemes egyszerűséggel letépi a karját.

Ez a jelenet már lehet, túl durva volt a Disneynek

A felvétel ugyebár kimaradt végül a filmből, ami nem túl nagy csoda, mert némiképp indokolatlan ez a barbárság az öreg Csubi részéről. Az Indiewire azonban emlékeztet: a legelső Star Warsban volt egy sakkozós jelenet, amiben Han Solo figyelmeztette a Csubakka ellen játszó C3PO-t, hogy ne nagyon verje meg a nagy szőrmókot, különben le lesz tépve a karja. Elképzelhető, hogy erre a kis apró részletre akart reflektálni a jelenet, de lehet, csak arról volt szó, hogy egy ilyen húzás totálisan tájidegen a békés Csubakkától.

Ne maradjon le semmiről!