Bőrfotelek és bowlingpálya is lesz a MOM Park megújult mozijában

2017.01.24. 17:24

A MOM Park új mozija a török CİNEMApink hálózattal kötött megállapodást, és rögtön nagyot akarnak szakítani, hiszen a felújított mozi a legmodernebb technológiával, kényelmes bőrfotelekkel, egyedi dizájnnal, bowlingpályával és tematikus filmes könyvtárral várja a vendégeket.

Az új üzemeltető 1994 óta foglalkozik a mozizással, azóta már kétszáz mozitermük üzemel Törökországban, idén pedig új mozikat nyitnak Cipruson, Grúziában, Szlovákiában és Magyarországon is (a MOM Park mellett a Mammut moziról volt szó). A termekben digitális Sony 4K-vetítők és a hazai multiplexek közt egyedülálló Dolby Atmos 360 hangrendszer és JBL hangszórók felelnek, írja a sajtóközlemény.

Az enteriőr is fontos szerepet kap majd: óriásfotelekben nézhetjük a filmeket, nagyobb lesz sorok közti távolság (145 cm az átlagos 100-120 cm helyett), a párjukkal érkezők pedig akár az ún. lovefotelt is választhatják, ami egy bazinagy fotel vagy kis kanapé lehet így első hallásra.

Miközben várakozunk, be lehet ugrani a mozi előcsarnokában kialakított rendhagyó tematikus könyvtárba is, ahonnan a mozi vendégei minden további nélkül kölcsönözhetnek könyveket. És ha ez nem lenne elég, egy hatsávos bowlingpálya is bekerül valahová a moziba, de hogy hová, azt el sem tudjuk képzelni. A forgalmazó azt ígéri, hogy az eredeti nyelven vetített filmek továbbra is nagy hangsúlyt kapnak a moziban (a MOM Park volt az egyetléen olyan budapesti mozi, amiben eredeti nyelven, eredeti felirattal lehetett mozizni).

Az újranyitás néhány hónapon belül várható.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!