Már készül az első film a csődbe ment Amerikáról

2017.01.26. 09:21

Nem kellett sokat várni arra, hogy Hollywoodban néhányan eljátsszanak a gondolattal, hogy mi lenne ha egy frissen megválasztott amerikai elnök szépen lassan csődbe vinné az egész országot. Little America néven már készítik is az első ilyen filmet, amiért a stúdiók komoly harcot vívtak, olvasható a Hollywood Reporterben. A győztes végül a Universal lett, ők készíthetik el a filmet, aminek a világában egy "Trump-szerű elnök" teljesen csődbe vitte Amerikát, és az ország hatalmas összegekkel tartozik Kínának, az amerikaiak pedig nagy számban költöztek Kínába, hátha ott találnak munkát. 

A legnagyobb név a projekt mellett Michael Bay, aki elsősorban olyan filmek rendezőjeként ismert, mint a Szikla vagy az Armageddon, de itt produceri feladatokat vállalt magára a filmben, amit egy könnyedebb hangulatú sci-finek szánnak. A történet egy férfiról szól majd, aki egy kínai milliárdos bérel fel azért, hogy kimentse az amerikai gettóból a lányát. A Little America hangulatban hasonló filmnek ígérkezik, mint az 1981-es Menekülés New Yorkból.

A forgatókönyv első változatát Rowan Athale írta, aki a 2012-es Wasteland című bűnügyi filmmel mutatkozott be és a tervek szerint ő lenne a rendező is, Michael Bay produceri felügyelete mellett.

Ne maradjon le semmiről!