Letartóztatták a Transformers-filmek sztárját

2017.01.26. 10:49

Shia LaBeouf New Yorkban szervezett online tüntetést Donald Trump ellen, "Nem fog megosztani minket!" címmel, aminek a lényege az volt, hogy kirakott egy webkamerát egy nyilvános helyre, és arra kérte meg az embereket, hogy kiabálják bele a performansz címét. Itt, demonstráció közben, egyelőre ismeretlen okokból tartóztatták le a színészt, aki olyan filmekben szerepelt, mint a Transformers vagy az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága.

Voltak olyanok, akiknek nem tetszett a tüntetés, és hangot is adtak a véleményüknek. A TMZ beszámolója szerint a provokációkból az egyik annyira elfajult, hogy LaBeouf dulakodásba is keveredett egyikükkel. Nem tudni pontosan melyik akciója miatt, de végül a rendőrök bilincsben vezették el a színészt a tüntetést helyszínéről.

A fenti videón az a pillanat látható, amikor a színészt megbilincselik a rendőrök. Itt pedig egy részletet lehet megnézni arról, hogy a színész egy férfivel üvöltözik, illetve dulakodik.

Társai azt mondták, hogy LaBeouf csak a náciktól próbálta védeni őket. A TMZ információi szerint a színésznek szabálysértés miatt kell majd felelnie.

Ne maradjon le semmiről!