Olyasmi lesz az új Robin Hood film, mint a John Wick

2017.02.03. 07:27

Volt már pár feldolgozása a Robin Hoodnak, ezért is volt meglepő, hogy ismét egy nagy költségvetésű Robin Hood-film készül. Mondjuk éppen Magyarországon forog, így nekünk ez jó. Robin Hoodot Taron Egerton alakítja majd, társai Ben Mendelsohn, Eve Hewson, és Jamie Foxx lesznek, de a szereposztáson kívül mi lehet még vonzó egy új Robin Hood filmben? Erről beszélt most a film producere, Basil Iwanyk.

Nos szerinte leginkább az, hogy mint arra a film címe is utal ez a feldolgozás valóban ragaszkodik az eredeti történethez, és azt is bemutatja, hogyan jut el Robin Hood arra a pontra, hogy a szegények mellé álljon. Mint elmondta, szerinte az új film legnagyobb érdeme az lesz, hogy valóban a fiatalok nyelvén mondta majd el a sztorit, és a forgatókönyv jól ráérzett arra, hogyan kell megfiatalítani a történetet.

Iwanyk azt is elmondta, hogy sok ihletet merítettek Keanu Reeves John Wick történeteiből, csak itt nem pisztolygolyók repülnek majd, hanem a nyilak. Ezen kívül a jelmezek is teljesen mások lesznek mint az eddigi Robi Hood-filmekben.

A Robin Hood: Origins jelenleg forog Magyarországon, a bemutató dátuma 2018 március.

Ne maradjon le semmiről!