Megjöttek az első képek a Tomb Raider forgatásáról

2017.02.07. 15:00

Ugyan filmként annyira nem működik egyik Tomb Raider sem, abban viszonylag mindenki egyetért, hogy a karaktert egész jól alakította annak idején Angelina Jolie. Ezért is annyira fontos, hogy milyen lesz majd Alicia Vikander az ikonikus videojátékhős szerepében, és egy pár kiszivárgott képnek köszönhetően legalább már azt láthatjuk, hogy milyen akcióban a fiatal Lara Croft.

Az új Tomb Raider-reboot láthatóan az újabb videojátékokat követi, vagyis nem a vagány, kétpisztolyos Larát, hanem a fiatal kalandort, aki még inkább a nyílvesszőt preferálja a lőfegyverek helyett. A képeken is látszik, hogy nincs nála a védjegyévé váló két pisztoly, ami annyira jellemző volt a karakterére.

A filmet a norvég Roar Uthaug rendezi, és úgy lesz reboot a Tomb Raider, hogy az általunk is elég szép kritikát kapó legutóbbi két játék elősztoriját veszik alapul. Vikander mellett feltűnik még Dominic West, Daniel Wu és Walton Goggins, aki a főgonoszt alakítja majd. Reménykedjünk kicsit, hogy nem lesz olyan rossz, mint a videojátékos filmek 95 százaléka.