Apja után kutat majd Brad Pitt az űrben

2017.02.09. 11:19

Ha minden az eredeti tervek szerint haladna, akkor Brad Pittnek éppen a Z világháború második részét kellene forgatnia, a Paramount azonban elhalasztotta a filmet, és nagyon úgy néz ki, hogy a forgatás idén már nem is fog elkezdődni. Így viszont Pittnek van egy kis ideje, bár nyilván Angelina Jolie-tól való válása sem egyszerű dolog. Ennek ellenére a színész neve felmerült egy új film, az Ad Astra című sci-fi kapcsán. 

A történet egy enyhe autizmussal élő űrkutatóról szól, aki húsz éve nem látta az apját, miután az elment egy űrutazásra a Neptunuszra, és soha nem tért vissza. Az expedíció tagjai a Földön kívüli élet után kutattak. Pitt elhatározza: rekonstruálja az utat, hogy megtudja, mi történt az apjával.

A filmet James Gray rendezi, és a forgatókönyvet is ő írta, Ethan Ross-szal közösen. A tervek szerint már nyáron el is kezdenék a forgatást, bár azt egyelőre nem tudni, Pitt igent mondott-e.

A hírek szerint a Paramount már inkább csak a 2018–2019-es szezonra időzíti a Z világháborút, amitől érthetően nem akar megszabadulni, hiszen az első film 540 millió dollárt hozott globálisan.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?