Apja után kutat majd Brad Pitt az űrben

2017.02.09. 11:19

Ha minden az eredeti tervek szerint haladna, akkor Brad Pittnek éppen a Z világháború második részét kellene forgatnia, a Paramount azonban elhalasztotta a filmet, és nagyon úgy néz ki, hogy a forgatás idén már nem is fog elkezdődni. Így viszont Pittnek van egy kis ideje, bár nyilván Angelina Jolie-tól való válása sem egyszerű dolog. Ennek ellenére a színész neve felmerült egy új film, az Ad Astra című sci-fi kapcsán. 

A történet egy enyhe autizmussal élő űrkutatóról szól, aki húsz éve nem látta az apját, miután az elment egy űrutazásra a Neptunuszra, és soha nem tért vissza. Az expedíció tagjai a Földön kívüli élet után kutattak. Pitt elhatározza: rekonstruálja az utat, hogy megtudja, mi történt az apjával.

A filmet James Gray rendezi, és a forgatókönyvet is ő írta, Ethan Ross-szal közösen. A tervek szerint már nyáron el is kezdenék a forgatást, bár azt egyelőre nem tudni, Pitt igent mondott-e.

A hírek szerint a Paramount már inkább csak a 2018–2019-es szezonra időzíti a Z világháborút, amitől érthetően nem akar megszabadulni, hiszen az első film 540 millió dollárt hozott globálisan.

Ne maradjon le semmiről!