A Coen-fivérek csiszolják a Sebhelyesarcú-remake-et, a főszereplő is megvan

2017.02.11. 20:12 Módosítva: 2017-02-11 20:13:38

Több mint egy évtized után úgy néz ki, sínen van a Sebhelyesarcú remake-je. Brian de Palma 1983-as klasszikusát Al Pacinóval a főszerepben már régóta újra akarták forgatni. A Universal 2001-ben még egy folytatást akart csinálni a filmhez Tony fia munkacímmel, majd rá tíz évre megváltozott a koncepció: ekkor már a sztori új megközelítéséről volt szó.  

Van is mit leporolni Brian de Palma verzióján, ami mai szemmel nagyon a nyolcvanas évek gagyi akciófilmjeinek stílusában készült, még ha Al Pacino ebben is nagyot megy. 

A Universal most bejelentette, hogy már meg is találták a film főszereplőjét: Tony Montana figuráját a mexikói Diego Luna alakítja, így a latino akcentus minden bizonnyal nagyon hiteles lesz. Diego Luna a Zsivány Egyesben lett híres Cassian Andorként.    

A projekt a rendezőkkel egyelőre nem járt sikerrel. Korábban Antoine Fuqua, a Kiképzés, és a Hét mesterlövész-remake rendezője, valamint Pablo Larrain (Jackie) is visszamondta a projektet. Mostanra két lehetséges rendezőre szűkült le a lista: David Mackenziere (Hell or High Water) és Peter Bergre (Patriots Day, Mélytengeri pokol).

Variety szerint a forgatókönyvet most a Coen-fivérek csiszolják, úgyhogy ebből még valami igazán jó is kijöhet. A forgatást előreláthatólag tavasszal kezdik, a filmet a tervek szerint 2018 augusztus 10-én mutatják be. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?