Egyre több minden kiderül a meztelen Scarlett Johanssonról

2017.02.13. 11:35

A Páncélba zárt szellem (Ghost in the Shell) új előzetesében továbbra is sok az akció és a fegyverrel hadonászó, meztelen kiborg, de a trailer ezúttal főként a Scarlett Johansson által alakított ember-robot hibrid elhazudott múltjának kérdéseire koncentrál.

A Super Bowl szünetében már mutattak pár másodpercet belőle, de a stúdió most kiadta a második hosszú előzetest a legendás, 1995-ös anime, a Páncélba zárt szellem Scarlett Johansson főszereplésével elkészített, élőszereplős változatához. Az előző trailerhez képest most nagyobb a hangsúly a Johansson által alakított, a különleges erőknél szolgáló egyedi humán-kiborg hibrid, az Őrnagy identitásának kérdésén: bár eleinte azt hiszi, hogy ő az egyetlen hasonló lény, aki ráadásul úgy jött létre, hogy a létrehozói megmentették az életét, az előzetes alapján most rájön, hogy ebből talán semmi sem igaz, sőt, korábban még családja is lehetett.

A Ghost in the Shell mangát Siró Maszamune hozta létre, amiből aztán elkészült az 1995-ös anime, majd később több animációs sorozat is. Az élőszereplős filmet az eddig csak a Hófehér és a vadász című film miatt ismert Rupert Sanders rendezi, és szerepel benne Michael Pitt, Juliette Binoche és Kitano Takesi is. Magyarországon március 30-án mutatják be.

A film egyébként még közel sem készült el, amikor már botrányokat okozott: sokaknál ugyanis akkor telt be a pohár Hollywood úgynevezett "whitewashing"-jával, azaz azzal, hogy az amerikai filmekben az egyiptomiakat, ázsiaiakat meg amúgy mindenki mást is fehér emberek játszanak, amikor kiderült, hogy az elvileg japán főhős szerepét Scarlett Johanssonra bízták. Nemrég a színésznő is megszólalt az ügyben, bár nem mondott semmi különöset, csak annyit, hogy sosem játszana el egy nem fehér embert.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?