Elkészült az Igazából szerelem folytatása

2017.02.15. 22:56

Olyannyira, hogy márciusban már be is mutatják, csak ez egy rövid tévéfilm lesz. A 2003-as film legtöbb szereplője ebben is játszani fog, Keira Knightleytól Hugh Grantig.

Minden idők egyik legnépszerűbb (és egyben egyik leggyűlöltebb) karácsonyi filmjéhez már régóta könyörögtek a folytatásért a rajongók, és most meg is kapták: március 24-én a BBC sugározza majd, vagyis ezt hiába is keresné bárki a mozikban, már csak azért is, mert ez nem rendes játékfilm hosszúságú mű lesz, írja a Guardian.

A rövidfilmet a Red Nose Day nevű jótékonysági program keretében mutatja majd be a brit közszolgálati tévé, és azt is lehet tudni, hogy az amerikai nézők két hónappal később láthatják majd az NBC-n.

A szereplőgárda nagyrészt megegyezik az első filmével, így újra látható Hugh Grant, Martine McCutcheon, Keira Knightley, Andrew Lincoln, Colin Firth, Lucia Moniz, Liam Neeson, Thomas Brodie-Sangster, Olivia Olson, Bill Nighy, Marcus Brigstocke és Rowan Atkinson is, ám kimarad Emma Thompson, aki az azóta elhunyt Alan Rickman feleségét alakította.

A rendező-forgatókönyvíró Richard Curtis elmondta, hogy álmában sem gondolta volna, hogy valaha is folytatást ír a filmhez, de jó lesz megmutatni röviden, hogy kivel mi történt azóta. Az Igazából szerelem (Love Actually) volt az addig forgatókönyvíróként ismert Curtis rendezői debütálása, és a film nemcsak a mozikban lett bombasiker (összesen 194 millió fontot hozott), de azóta is a popkultúra része, és több jelenete is állandó hivatkozási pont lett.

Ne maradjon le semmiről! (PREVIEW)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?