Keanu Reeves valami rosszban sántikál

2017.02.16. 07:06

Mi a fene volt ez? – értetlenkednek a kommentelők a Bad Batch előzetese alatt, és ugyanezt a kérdést tettem fel magamnak én is, miután megnéztem a trailert. Főleg azon a ponton bizonytalanodtam el, amikor egy fűrésszel vágják el az egyik női szereplő karját.

Bár az előzetesből nem igazán derül ki, a film állítólag egy disztópikus-kannibálos szerelmes történet lesz, amiben a női főszereplő (Suki Waterhouse) valami borzalmas helyre téved, ahol a bajszos szektavezért alakító Keanu Reeves diktálja a feltételeket. Legalábbis ha jól értem.

Bad Batch egyébként Ana Lily Amirpour második egész estés filmje, és a 2014-es Csadoros vérszívóhoz hasonlóan ezt is egyaránt ő írta és rendezte. Keanu Reeves mellett szerepel benne Jason Momoa (Trónok harca, Conan, a barbár stb.), valamint Jim Carrey is, bár őt az előzetes névsora nem emeli ki.

The Bad Batch - Trailer

A filmet tavaly vetítették Velencében és Torontóban is, moziba azonban csak júniusban kerül majd az Egyesült Államokban. Magyarországi bemutatóról egyelőre nincs szó.

Ne maradjon le semmiről!