Keanu Reeves valami rosszban sántikál

2017.02.16. 07:06

Mi a fene volt ez? – értetlenkednek a kommentelők a Bad Batch előzetese alatt, és ugyanezt a kérdést tettem fel magamnak én is, miután megnéztem a trailert. Főleg azon a ponton bizonytalanodtam el, amikor egy fűrésszel vágják el az egyik női szereplő karját.

Bár az előzetesből nem igazán derül ki, a film állítólag egy disztópikus-kannibálos szerelmes történet lesz, amiben a női főszereplő (Suki Waterhouse) valami borzalmas helyre téved, ahol a bajszos szektavezért alakító Keanu Reeves diktálja a feltételeket. Legalábbis ha jól értem.

Bad Batch egyébként Ana Lily Amirpour második egész estés filmje, és a 2014-es Csadoros vérszívóhoz hasonlóan ezt is egyaránt ő írta és rendezte. Keanu Reeves mellett szerepel benne Jason Momoa (Trónok harca, Conan, a barbár stb.), valamint Jim Carrey is, bár őt az előzetes névsora nem emeli ki.

A filmet tavaly vetítették Velencében és Torontóban is, moziba azonban csak júniusban kerül majd az Egyesült Államokban. Magyarországi bemutatóról egyelőre nincs szó.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!