Véresnek ígérik az új Predator-filmet

2017.02.21. 06:49

Shane Black (Rendes fickók, Vasember 3) amerikai filmrendező Twitter csatornáján jelentette be, hogy elkezdték a legújabb Predator-film forgatását. A projektről az évek során az Indexen is többször beszámoltunk, évekig tervezgette a stúdió, de nem akart összejönni. Aztán úgy volt, hogy sínen vannak a dolgok és Benicio Del Toro kapja az egyik főszerepet. 

Ő aztán kihátrált a dologból, de úgy nézett ki, hogy Black tényleg megcsinálja a filmet. Ezt követően számoltunk be róla, hogy nagyjából összeállt a színész gárda, amiben A szoba című filmmel befutott Jacob Tremblay is feltűnik.

A szereplőgárdáról a rendező is megosztott egy képet, szóval már jelmezben lehet rájuk egy pillantást vetni.

Szintén új információ, hogy a film korhatár besorolása az USA-ban "R" lesz, ami itthon nagyjából a 18+-nak felel meg, vagyis nem kell attól félni, hogy a készítők finomkodnának azzal, hogy megmutassák a címbéli ragadozó véres pusztítását.

Hivatalos leírás még nincs, de a hírek szerint több Ragadozó is feltűnik majd a filmben, amit a tervek szerint 2018. februárjában terveznek bemutatni.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?