A Karib-tenger kalózai 5: kisfiúvá fiatalították Johnny Deppet

2017.03.02. 16:37

Nyár elején érkezik A Karib-tenger kalózai ötödik és egyben valószínűleg befejező része, Salazar bosszúja alcímmel. Az első előzetes alapján legalább látványos lesz a film, kérdés persze, hogy a sztoriban mit lehet még elmondani. 

De kit érdekel a történet, ha a filmben digitálisan megfiatalították Johny Deppet, így megnézhetjük, hogyan nézett ki Jack Sparrow fiatal fiúként, az előzetes elején ugyanis Salazar kapitány (Javier Bardem) felidézi, hogyan találkozott először Sparrow-val.

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja amerikai bemutatója május 26-án lesz, a magyar pedig egy nappal előtte. A filmet Joachim Rønning és Espen Sandberg, az Oscar-díjra jelölt norvég Kon-Tiki rendezői készítették.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017) Trailer

Deppről egyébként nemrég írták meg, hogy a legtúlfizetettebb színész Hollywoodban, utolsó három filmje alapján minden dollár, amit a stúdiók az ő fizetésére költöttek, csak 2,8 dollárt hozott a mozikasszáknál. Emellett viszont rengeteget költött is, hogy mennyi pénzt tapsolt el az elmúlt 17 évben, arról itt egy tételes lista. 

Ne maradjon le semmiről!