Újabb Tron-reboot jön, de hogy állunk a minekkel?

2017.03.07. 06:36

Ki tudja miért, a Disney még mindig nem képes elengedni a Tron-franchise kezét, és harmadjára is nekirugaszkodik az eredetileg 1982-ben filmre vitt, majd 30 évvel később Tron: Örökség címen feltámasztott sztorinak, és egy harmadik filmben is megmutatja, milyen az élet egy számítógép belsejében. 

A második filmet rendező Joseph Kosinski nem is olyan régen jelentette be, hogy már majdnem készen van a Tron: Ascension (Tron: Felemelkedés) című forgatókönyv, és tette hozzá, hogy nemigen lesz belőle semmi. Hát dehogynem lesz. 

A Hollywood Reporter tudta meg, hogy Disney Jared Letóval tárgyal a főszerepről, és ugyan a filmben lennének elemek ebből a harmadik forgatókönyvből is, de inkább egy reboot lenne, mint folytatás, amiben Leto egy Ares nevű karaktert alakítana. A producere az a Justin Springer lenne, aki a Tron: Legacyt is kézben tartotta, de se íróról, se rendezőről nem tudni. 

Az eredeti Tron 17 millió dolláros költségvetésre keresett 33 millió dollárt, a 2010-es folytatás 170 millióra 400-at, azaz egyelőre pozitív a mérleg, és Letóval el is lehet adni a harmadik filmet, a kérdés csak az, hogy kinek? Kit érdekel egy számítógépbe bekerülő férfi története 2017-ben?

Ne maradjon le semmiről!