Tengeralattjáró üldöz tankot a Halálos iramban új trailerében

2017.03.09. 16:49

Új, minden eddiginél hosszabb trailert adtak ki a Halálos iramban 8-hoz. A több mint háromperces előzetesben lényegében benne van a teljes film. "Nehéz ellenállni az év legjobb ostoba fimjének" - írtuk az előző részről, és úgy tűnik, hogy senki nem is akar ellenállni. A nyolcadik részhez kijött előző trailert egy nap alatt 139 millióan nézték meg, valószínűleg ezt is legalább ennyien megnézik majd.

És nem csak ez bizonyítja, hogy a Halálos iramban filmekre továbbra is hatalmas igény van: a franchise első hét filmje 3,9 milliárd dollár termelt összesen, míg a hetedik egymaga 1,5 milliárdot. Az új filmben az előző részek szereplőin (Vin Diesel, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Michelle Rodriguez, Nathalie Emmanuel, Jason Statham és Kurt Russel) kívül feltűnik Charlize Theron és Helen Mirren is.

Csakhogy amíg az előző részben Jason Statham Vin Diesel ellensége volt, itt úgy tűnik, hogy együtt fognak működni. Ráadásul Diesel a családját is elhagyja, mert a Charlize Theron által játszott terrorista valahogy az irányítása alatt tartja. A teljesen megváltozott főszereplőt a barátai próbálják valahogy helyes útra terelni.

A filmet április 13-án mutatják be a magyar mozik, egy nappal az amerikai premier előtt.

És nem sokkal a cikkünk megjelenése után megjelent ugyanaz az előzetes magyar szinkronnal is:

Halálos iramban 8 (2017) új, magyar nyelvű előzetes

Ne maradjon le semmiről!