A menedzsere állítólag lenyúlná Gina Lollobrigida a vagyonát

2017.03.13. 15:55

Gina Lollobrigida fia feljelentette a filmsztár fiatal menedzserét, volt sofőrjét, mert az állítása szerint „beférkőzött az idős és beszámíthatatlan színésznő bizalmába”, és ő rendelkezik sokmilliós vagyona felett.

Lollobrigida fia, Milko Skofic szerint a 29 éves Andrea Piazzolla, aki rövid idő alatt szédítő karriert futott be, apránként nyerte el az idén 90 éves Lollobrigida bizalmát. A fiatal férfi szabadon hozzáfér a színésznő bankszámláihoz, eladott Lollobrigida ékszereiből és ingatlanjaiból 7 millió eurónyit (2,2 milliárd forint), azóta 15 luxusautó vagy -motorkerékpár bérléséről, illetve megvételéről kötött szerződést, a Facebook-oldalán pedig luxusjachtokkal és a luxusautókkal fotózkodik.

Milko Skofic olasz sajtóértesülések szerint azt állítja, hogy a Lollobrigida leépült szellemi állapotával visszaélő menedzser mindannyiszor megakadályozta, hogy felkeresse édesanyját a kórházban, ahova nemrég szállították be tüdőgyulladás miatt. 

Lollobrigidát fia már 2014-ben megpróbálta gyámság alá helyeztetni, hogy megvédje őt a környezetében lévő pénzsóvár fiatal férfiaktól, de a bíróság elutasította indítványát. 

Egy évvel később maga Lollobrigida is feljelentett egy fiatal spanyol üzletembert, aki a távollétében, írásos meghatalmazás birtokában kötött vele házasságot 2010-ben egy barcelonai templomban, a vád szerint pusztán vagyonának megszerzése céljából. A házasságszédelgőnek tartott Javier Rigaut a bíróság végül felmentette a csalás vádja alól.

Ne maradjon le semmiről!