Emma Watson perelni fog a kiszivárogtatott privát fotói miatt

2017.03.16. 10:50

Újabb privát celeb fotókat szivárogtattak ki szándékosan Amerikában, ezúttal Emma Watson és a jelenleg éppen terhes Amanda Seyfried az áldozatok. Emma Watson szóvivője elmondta, ugyan privát fotókról van szó, nem nem meztelen képek, hanem akkor készültek, amikor a színésznő éppen ruhapróbán vesz részt egy stylisttal. Watson ügyvédei közölték, hogy jogi útra terelik az ügyet, többet azonban nem mondtak az ellopott fényképekről, ennyit is csak azért, mert sok híroldalon az jelent meg, hogy meztelen fotókról van szó. Watsont egyébként egyszer már megfenyegették meztelen képek kiszivárogtatásával, amikor 2014-ben az ENSZ-ben beszédet tartott a női egyenlőségről. 

A képek mostani kiszivárogtatása nyilván nem véletlen, hiszen holnap mutatják be a Szépség és szörnyeteg című filmet Amerikában, aminek Watson a főszereplője, másrészt pedig a színésznő körül mostanában fellángoltak a viták, mivel annak ellenére, hogy feministának tartja magát, félmeztelenül pózolt a Vanity Fair címlapján. Ő azonban úgy nyilatkozott hogy a címlapot összeegyeztethetőnek tartja az elveivel, és a feminizmus nem arról szól, hogy bárkit elítéljünk. 

Legutóbb 2014-ben történt hasonló eset, amikor számos celeb meztelen fotója került fel a netre, ezzel kapcsolatban a napokban két férfit letöltendő börtönre ítélt az egyik amerikai bíróság. 

Ne maradjon le semmiről!