Superman is beugrik a következő Mission: Impossible-be

landscape movies-man-of-steel-henry-cavill-superman
2017.03.17. 08:49

Egészen parádés módon, Instagramon beszélte meg Christopher McQuarrie, a következő Mission: Impossible rendezője az egyik színésszel, hogy lenne-e együtt dolgozni. Ez a színész pedig nem más, mint Henry Cavill, akit leginkább az új Supermanként lehet ismerni.

A legutóbbi Mission: Impossible - Titkos Nemzet-et rendező McQuarrie az egyik saját fotója alatt kérdezett rá Cavillnél, hogy lenne-e kedve egy szerephez a hatodik filmben, amire a színész rögtön annyit reagált, hogy benne van. Ezután még egy csomót beszélgettek a publikus bejegyzés alatt arról, hogy mennyire szép McQuarrie haja, és Cavill remélhetőleg bírja a nagy magasságokat és autós üldözéseket. Bár csak minden castinghírt így jelentenének be.

Say, @henrycavill. Had a thought. Curious if you're interested in a role in the 6th installment of Mission: Impossible. No pressure.

Christopher McQuarrie (@christophermcquarrie) által megosztott bejegyzés,

Az egyelőre alcím nélküli, 2018-ra tervezett hatodik Mission: Impossible-ben Cavill mellett biztosan szerepel még Rebecca Ferguson, Tom Cruise és Jeremy Renner is. Cruise és McQuarrie egyébként úgy néz ki nagyon szerethetnek együtt dolgozni, mert McQuarrie íróként vagy rendezőként 2012 óta olyan Cruise-filmeken dolgozott, mint a Jack Reacher, A holnap határa, a legutóbbi Mission: Impossible vagy a hamarosan megjelenő A múmia.

Ne maradjon le semmiről!