A Vasember állatokkal fog beszélgetni

2017.03.21. 13:50

Stephen Gaghan rendező-forgatókönyvíró kapta a legújabb Dr. Dolittle-reboot elkészítésének neme feladatát, és ha már így alakult, a főszerepet egy olyan színészre bízta, akivel nagyjából mindent el lehet adni, vagyis ezt hiszi a gyártó stúdió, aztán majd meglátjuk.

A reboot, vagy reimagining, vagy soft-reboot, ahogy tetszik, a The Voyage of Doctor Dolittle (Doktor Dolittle utazása) címet kapta, és pont úgy Hugh Lofting 1920-as és 30-as években írt eredeti regényei nyomán készül, mint az eddigi feldolgozások. Stephen Gaghan neve jó cseng a mai napig, kapott egy Oscar-díja a Trafficért, és ugyan legutóbb az Arannyal nem döntött rekordokat, de a színészek szeretik, és olyan nevek forgatnak vele, mint Matthew McConaughey vagy éppen Michael Douglas.

Az állatokkal beszélő Dr. Dolittle történetét korábban többször feldolgozták, a legismertebbek ezek közül az 1948-as musical Rex Harrison főszereplésével és az 1988-as Eddie Murphy-film, aminek 4 folytatása is készült, igaz, Murphy csak egy részben szerepelt belük. Harrisont Oscarra jelölték a szerepért, Murphy meg keresett a gyártónak vagy 300 millió dollárt, szóval érthető, miért készül ebből a sztoriból is új feldolgozás.

Ne maradjon le semmiről!