Még mindig frászt kapunk a horrorbabától

2017.04.03. 15:19

Augusztus elején érkezik a mozikba az Annabelle 2, ami az Annabelle-be látható baba eredetettörténete, az Annabelle meg ugye a Démonok között előzménysztorija. Igen, ez a horrorfranchise láthatóan visszafelé halad az időben, de kit érdekel, ha közben annyira nyomasztó előzetest gyártanak, mint a nemrég megjelent videó az Annabelle 2-höz?

Az Annabelle 2 a "főszereplő" játékbaba múltját mutatja be a készítőin keresztül. A férj és feleség elvesztik a gyereküket, akit a babával próbálnak pótolni, illetve befogadnak a házukba egy nővért és egy csomó kislányt is. Nyilván nem azzal a céllal, hogy a gonosz őket szekálja végig, dehogyis.

ANNABELLE: CREATION - Official Trailer

Meglehetősen kacifántos egyébként az Annabelle, mert alig négy év alatt ez lesz a negyedik film a témában. Az elsőt James Wan rendezte 2013-ban, majd egy év múlva jött az Annabelle, ami az egy évvel ezelőtti horror előzménye Wan produceri munkájával, és a Démonok között operatőrének rendezésében. Ez a film elég csúnya reakciókat kapott, így 2016-ban kijött a Démonok között 2, ismét Wan rendezésében, ami megint egész jó lett, ezért berendelték idénre az Annabelle 2-t. Ezt már David F. Sandberg rendezte, aki a 2016-os Amikor kialszik a fény mellett főleg csak rövidfilmeket és dokukat készített.

Ne maradjon le semmiről!