Felélesztik A fekete lagúna szörnyét

2017.04.04. 07:18

Csatlakozik a Universal szörnyes világához a fekete lagúna szörnye, miután kiderült, hogy a stúdió berendelte az 1954-es klasszikus remake-jét. A Deadline írja, hogy a vízhez szintén nagyon kötődő Aquamant író Will Beall készíti majd a forgatókönyvet a filmhez, ami majd szépen csatlakozik a múmiához, és a többi jövőbeni Universal-szörnyfilmhez.

MV5BZGFjZWU2ZmItMTBlNy00NGJhLWI1MGMtMmRjZDQ2NDVkNjYxXkEyXkFqcGde

A fekete lagúna szörnyét egyébként elég régóta próbálják feléleszteni, annak idején az eredeti film társszerzőjének fia, Gary Ross próbálkozott ezzel, de hiába. Ha valaki nem ismerné, a film egy csapat tudósról szól, akik egy expedíció során felfedeznek egy ember-hal hibridet az Amazonasnál. A Julie Adams által játszott Kay Lawrence karaktere később fontos alapja lett a scream queen kifejezésnek, amivel azokat a színésznőket illették, akik rendszeresen horrorfilmekben felbukkanva sikongattak valamilyen borzalmas dolog láttán.

(Egy évvel ezelőtt a cikk szerzője is megpróbálta feléleszteni a fekete lagúna szörnyét, amiről képes bizonyítékaink is vannak.)

Ne maradjon le semmiről!