Nem kéne ellopni a meztelen Bruce Willis kiskutyáját

2017.04.06. 07:22

Egy csomó jó színésszel jön a nyáron Bruce Willis új filmje, a Volt egyszer egy Venice, amelyben bosszút akar állni az elrabolt állat miatt. Még az is lehet, hogy tényleg vicces lesz.

brucewillis

Bruce Willis új filmje nemcsak a Volt egyszer egy Vadnyugat címére játszik rá, nem épp először a filmtörténetben, de a John Wick sztorijára is: ahogy a Keanu Reeves-filmben, itt is az a konfliktus, hogy a kemény legény (itt Steve Ford magánnyomozó) nagyon bepöccen, amikor az alvilág a kutyáját baszkurálja.

A hangvétel viszont egész másmilyen lesz, mint a két órányi öldöklésre épülő John Wické: Bruce Willisnek, ha szeretné még látni a kutyát, végre kell hajtania mindazt az őrültséget, amelyet a banda kér, így kénytelen-kelletlen bele kell keverednie egy drogügyletbe. A helyzetet azt sem könnyíti, hogy közben mások mellett egy bosszúszomjas szamoai testvérpár meg egy uzsorás ostoba bérencei is a nyomában vannak. Amitől Willis csak még jobban berág.

Volt egyszer egy Venice (16) hivatalos magyar szinkronos előzetes

A Volt egyszer egy Venice lesz az eddig forgatókönyvírókként dolgozó Mark és Robb Cullen első filmje. Ők dolgoztak már korábban Willisszel: ő volt a főszereplője a Két kopper című könyvükből készült filmek. A filmben fontos szerepe lesz még John Goodmannek, és játszik benne a Trónok harcából megismert Jason Momoa is. Magyarországon júniusban mutatják majd be.

Ne maradjon le semmiről!