Schwarzenegger nem kér az új Ragadozóból

2017.04.07. 10:57

Nagyot megy Schwarzenegger a sajtóban ezen a héten, először azt mondta, lesz még Terminátor-film, aztán azt, hogy Stallone nélkül nincs Expendables, most meg azt, hogy nemet mondott a Predator-rebootra, és még hol van a nap vége. 

Kalifornia állam egykori kormányzója, az originál Ovizsaru azt nyilatkozta a Yahoo Movies-nak, hogy elolvasta Shane Black Preadtor-filmjének forgatókönyvét, és ha nem esnek neki menten, és írják át, akkor ő ehhez nem adja a nevét, de az arcát sem.

Felkértek, elolvastam, nem tetszett. Vagy átírják az egészet, vagy az én szerepemet hizlalják fel komolyabban, de ahogy most áll a dolog, szó sem lehet róla, hogy szerepeljek benne.

Az eredeti, 1987-es filmben Schwarzenegger alakította  Dutch Schaefer nevű karakter a film végén tűnne fel egy nagyon rövid cameóban, amiben elmond két sornyi dialógot, ezzel effektíve felvezeti a folytatást (igen, a 20th Century Fox eleve több filmet tervez a rebootban).

Shane Black rendező 2018-ban mozikba kerülő Predatorja nem Antal Nimród Predators (Ragadozók) című, 2010-es filmjét folytatja, időben a Predator 2 és a magyar rendező filmje között játszódik. A főbb szerepekben Boyd Holbrook, Olivia Munn, Trevante Rhodes, Keegan-Michael Key, Sterling K. Brown, Jacob Tremblay és Thomas Jane látható majd, a bemutató február 9-én lesz.