Leia tábornok a 9. Star Warsban is szerepelni fog

2017.04.10. 11:17

Idén decemberben kerül mozikba a Csillagok háborúja VIII., Az utolsó Jedik alcímmel – ez az a film, aminek forgatása alatt Carrie Fisher meghalt. A színésznő minden jelenetét sikerült felvenni, és logikusnak tűnt, hogy halála miatt a történetből is távozzon. Hollywood – ebben az esetben a Disney – azonban úgy gondolta, Fishernek szerepelnie kell a 2019-ben érkező IX. részben is. 

Ezt a testvére, Todd Fisher erősítette meg egy amerikai hírportálnak, és azt is elárulta, hogy a Disney Billie Lourddal, Carrie Fisher lányával is egyeztetett, és tőle kapott engedélyt pár felvétel használatára. A filmben, szögezte le Todd, a nővére nem CGI-karakterként szerepel majd. 

Egyelőre ennyit tudni. Azt, hogy hány jelenetben láthatjuk majd Fishert, és hogyan akarja a Disney beépíteni a filmbe a családtól elkért felvételeket, még kérdéses. 

Ne maradjon le semmiről!

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla