Josh Brolin lesz Deadpool időutazó cimborája

2017.04.13. 17:23

Ryan Reynolds mellett Josh Brolin lesz a Deadpool második részének főszereplője, ő fogja játszania Cable-t, a mutánsok másik vezetőjét. A szerep legnagyobb esélyesének korábban Michael Shannont tartották, őt ütötte ki Brolin.

Josh Brolin korábban is szerepelt már a Deadpool-filmek mellett a Pókemberért, Hulkért, Vasemberért és a Bosszúállókért is felelős Marvel filmjében: A galaxis örzőiben ő játszotta Thanost. Bár Brolin azért nem pont erről a szerepéről híres: Oscarra például a Milk mellékszereplőjeként jelölték, de kapott díjat a Nem vénnek való vidékért, a Coen testvérek A félszeműjéért vagy George W. Bush eljátszásáért Oliver Stone W. című filmjében.

A Deadpool 2. bemutatódátumát egyelőre még nem jelentették be, írja a Variety, de azt már régóta tudni lehet, hogy a John Wick 2. és a Budapesten forgatott Charlize Theron-vérfürdő, az Atomszőke rendezője, David Leitch rendezi majd, mivel Tim Miller összeveszett Ryan Reynoldsszal.

Cable másik neve Nathan Summers, és az egyik legfontosabb karakter volt a Deadpool-képregényekben: 50 lapszámon keresztül tartott a két figura közös sztorija. Cable-ről azt érdemes tudni, hogy egy időutazó mutáns, akinek Küklopsz az apja, az anyja pedig Jean Grey klónja, illetve a képregényekben ő alapítja meg az X-Force-t. Az X-Force voltaképpen az X-Men titkos kivégzőosztaga, ez a csapat kapja azokat a radar alatti missziókat, ahol akár ölni is szükséges - és persze ez a sereg is külön filmeket kap majd a jövőben.

Brolin szereplését egyébként Ryan Reynolds jelentette be a Twitteren egy jó képpel és egy meglepően béna viccel.

Ne maradjon le semmiről!