Most már lovagok is az autóvá változó robotok

2017.04.13. 07:07

Van új trailer a következő Transformers-filmhez, ami azért jó hír, mert általában ezek a filmek egy összevágott két és fél perces videóban sokkal szórakoztatóbbak, mint 120 percig szenvedni velük a moziban. Transformers: Az utolsó lovagban annyi az újítás, hogy az autókból robottá változó lények most már kardozni is tudnak, és van valami középkori kötődése az egésznek, amit nem igazán sikerült még dekódolni. Ja, és Optimus Prime gonosz lett!

Az előzetes egyik kulcsmomentuma, hogy a látszólag a sötét oldalra átállt Optimus Prime megpróbálja kinyírni a közönség kedvenc Bumblebee-t, illetve látni egy elég nagy középkori csatát is, amiben remélem megjelennek a kardos-páncélos Transformerek, csak sportkocsik meg dzsipek helyett szekérré vagy szalmabálává alakulnak.

Természetesen visszatér a főszerepre Mark Wahlberg, és kap maga mellé egy főhősnőt is Isabela Moner személyében, na meg Anthony Hopkins is feltűnik, aki a Westworld után lesz újra robotokkal látható.

Egyébként elég nagy tervek vannak a Transformersszel, állítólag 14 (!) további filmet terveznek még, amolyan marvelesen, vagyis külön szólófilmet kap például Bumblebee, ami már jövőre meg is jelenik elvileg. Persze ha ez a film megbukik (ami nem túl valószínű), akkor kicsit át kell írni a terveket. A Transformers: Az utolsó lovag június végén érkezik a mozikba.

Ne maradjon le semmiről!