Mégsem szerepel Carrie Fisher a Star Wars 9-ben

2017.04.18. 11:16

Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke végre tiszta vizet öntött a pohárba, és eloszlatta a félreértéseket: a két év múlva mozikba kerülő Star Wars-filmben már nem láthatjuk Leia tábornokot.

Pedig a múlt héten arról cikkeztünk mi is, hogy a tavaly karácsonykor elhunyt Carrie Fishert is láthatjuk majd a folytatásban, miután maga Todd Fisher, a színésznő öccse nyilatkozta ezt.

Carrie Fisher az idén elkészülő 8. rész, Az utolsó jedik forgatása alatt halt meg, de úgy, hogy még minden jelenetét sikerült felvenni, tehát az ebben való szereplését nem veszélyeztette a tragédia. A 9. részben viszont már nem láthatjuk, és Kennedy el is mondta az ABC-nek, miért nem:

"Sajnos, ugyan a 9. részre már megvoltak az ötleteink, de még nem volt kész a forgatókönyv Carrie halálakor. Januárban aztán újra nekikezdtünk a munkának, de sajnos Carrie már nem lesz a 9. részben" - mondta a Lucasfilm elnöke, hozzátéve, hogy digitálisan sem fogják feltámasztani a színésznőt. 

Ne maradjon le semmiről!

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek