Johnny Depp a menedzsereit okolja az anyagi helyzete miatt

2017.04.26. 16:16

Johnny Depp a korábbi menedzsereit okolja jelenlegi pénzügyi problémáival, írja a BBC egy nemrég készült telefonos interjú nyomán, amit a Wall Street Journal készített a színésszel.

"Hosszú éveken át nagyon-nagyon keményen dolgoztam, és sokakban megbíztam, köztük olyanokban is, akik egészen nyilvánvalón cserben hagytak" – mondta a lapnak Depp, akiről korábban mi is megírtuk, hogy egészen elképesztő összeget tapsolt el.

A legfrissebb információk szerint a színész mintegy negyven millió dolláros adósságot halmozott fel az elmúlt években. A színész főleg hülyeségekre verte el a pénzét: állítólag 14 lakása van/volt világszerte, kizárólag magánrepülőn hajlandó utazni, 12 raktárnyi műtárgyat, közel ötven luxusautót és egy 45 méter hosszú jachtot vásárolt össze, valamint külön ágyút öntetett, hogy az égbe repíthesse néhai barátja, Hunter S. Thompson hamvait.

Depp minderre csak úgy reagált:

Ez az én pénzem! Ha 15 ezer vattapamacsot akarok vásárolni naponta, az kizárólag az én dolgom.

Az egész ügy azzal kezdődött, hogy az év elején az 53 éves színész beperelt egy The Management Group nevű céget, ami a pénzügyeit kezelte, azt állítva, hogy az súlyos anyagi károkat okozott neki. A TMG viszont másképp látta ezt, szerintük pont hogy Depp tartozik nekik öt millió dollárral.

A cég szerint Depp mindig is többet költött, mint amennyit megengedhetett magának, de akkor szaladt el vele igazán a ló, amikor a Karib-tenger kalózai-filmek után ömleni kezdtek a milliók a számlájára. Miután a pénzét felélte, kölcsönöket vett fel, hiszen menedzserei tanácsára sem volt hajlandó megválni egyetlen értékes tárgyól, autótól, háztól sem.

Depp az interjúban visszautasította a mértéktelen költekezés vádját, illetve hozzátette: nem érti, a cég miért nem bontott szerződést, ha ennyire fékezhetetlennek látták, ahogy a pénzzel bánik.

Ne maradjon le semmiről!