Csak úgy nem lehet két órán át vigyorogni

kultrovat podcast

Három évvel ezelőtt mindenkit meglepett, hogy még a Marvel-képregényekben is marginális szupercsapatnak számító A galaxis őrzői filmes adaptálása nem csak simán jól sikerült, de konkrétan óriási kasszasiker és popkulturális kiindulópont lett. Természetesen a folytatás sem maradhatott el, és A galaxis őrzői 2-t nemrég már a magyar mozik is bemutatták. A Kultrovat Podcast harmincadik adásának témája ezért nem is lehetett volna más.

A galaxis örzői 2 podcast

Kultrovat podcast 30. epizód
0:00:00 / 0:49:23

 Legújabb adásunkban Földi Gábor, Hanula Zsolt és Sajó Dávid beszélgetnek a legújabb Marvel-filmről, amivel kapcsolatban a legfontosabb kérdés természetesen nem más, mint az, hogy

van annyira jó, mint az első volt?

A válasz nem ennyire egyszerű, mert ugyan mindhármunk végig vigyorogta a filmet, utólag azért elég sok hibát, idegesítő jelenetet, vagy bántóan béna poént sikerült visszaidézni. Az viszont biztos, hogy A galaxis őrzői most már az egyik legtöbbet érő filmes franchise a Marvelen belül, és innentől már tényleg csak az lesz a következő kérdés, hogy mikor szedik végre ketté az univerzumot, és csinálnak egy külön kozmikus világot, ahol nem a Földet kell megmenteni, hanem az egész univerzumot. Ja, és mindannyian imádjuk Baby Grootot, nem tudunk mit csinálni.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?