Akkor a Power Rangersnek nagyjából ennyi is volt

2017.05.17. 07:03 Módosítva: 2017.05.17. 07:15

Maradjunk annyiban, hogy elég borzalmasnak gondoljuk a Power Rangers nagy rebootolásának első próbálkozását, és ugyan a film színvonala után már lehetett gyanakodni, hogy ebből hosszú távon nem lesz kétszáz trilógia, de most már egészen bizonyossá vált, hogy a Lionsgate csúnyán befürdött a Powers Rangersszel, miután az amerikai piac után a kínain is elhasalt.

A nyitónapon mindössze 1,4 millió dollárt hozott, és az első hétvégére 3,3 millió dollár bevétel jött csak össze, ami kb. semmire sem elég, nem hogy újabb folytatásokra. Sokat mondó adat, hogy A galaxis őrzői közel 50 millió dollárral nyitott Kínában az első hétvégén.

A dolog azért is különösen kellemetlen, mert Amerikában megállt 85 millió dollárnál a bevétel, és így garantáltan dollármilliókat buknak az egészen, hiszen a kínaiak még ennyire sem érdeklődtek a film iránt. És valószínűleg az sem menti meg a helyzetet majd, ha esetleg Japánban, a Power Rangers hazájában siker lesz, mert úgyis maximum csak a nullszaldóban reménykedhetnek.

Vagyis hiába álmodozott akár hat (!) Power Rangers-filmről a stúdió, nagyon úgy tűnik, hogy a nagy '90-es évek reneszánsza ezt a franchise már nem bírja el a piacon. (via Den of Geek)

Ne maradjon le semmiről!