Brie Larson és Woody Harrelson rettenetes szülők lesznek

2017.05.20. 08:06

Az azóta Oscar-díjat kapott Brie Larson újra együtt dolgozik egyik legjobb korábbi filmje, az Átmeneti állomás (Short Term 12) rendezőjével, Destin Daniel Crettonnal: Woody Harrelson és Naomi Watts oldalán játszik főszerepet az Üvegpalota című, több millió példányban eladott bestsellerből készült filmben.

Megjelent a Jeannette Walls amerikai író- és újságírónő híres memoárjából, a 22 nyelvre - köztük magyarra is - lefordított, csaknem 3 millió példányban eladott Az üvegpalotából készült film előzetese, benne az Oscar-díjas Brie Larsonnal, akinek legnagyobb sikere a Szoba volt, de ő játssza majd Captain Marvelt egy készülő szuperhősfilmben, az Oscar-jelölt Woody Harrelsonnal (True Detective, Éhezők Viadala) és Naomi Watsszal (Mulholland Drive, A lehetetlen).

A sztori Walls nagyon különös családjáról szól, amelyben két bohém szülő, egy alkoholista apa és egy kifejezetten rossz anya, nomád, vándorló életmódja közben neveli a gyerekeit – már amennyire sikerül. Az előzetes szerint a film középpontjában a folyamatos vándorlást inkább pártoló apa viszonya lesz feleségével és gyerekeivel, meg némi társadalomkritika a természetbe való kivonulás vágyával.

 A filmet Amerikában augusztus 11-én mutatják be.

Ne maradjon le semmiről!