Meghalt a Shop-stop Caitlinje

2017.05.24. 15:04

Kevin Smith kultfilmjében Lisa Spoonauer játszotta a főhős, Dante régi nagy szerelmét, Caitlin Bree-t. 44 éves volt, a halála okát nem hozták nyilvánosságra.

A rejtélyes okokból Shop-stopra fordított Clerks volt Smith első filmje, és ez alapozta meg későbbi karrierjét is, miután a mindössze 27 ezer dollárból forgatott film világszerte népszerű lett.

Spoonauer ezenkívül csak egy másik filmben, a Bartender címűben szerepelt, és a gyászjelentés szerint egy éttermet vezetett New Jerseyben. Nem sokkal a film bemutatója után hozzáment a Clerks egyik főszereplőjéhez, a Randalt alakító Jeff Andersonhoz, de rövid idő után elváltak, és utána újra férjhez ment.

Kevin Smith az Instagramon emlékezett meg a színésznőről, akit az egyik legfontosabb emberként jellemzett, akivel életében találkozott: leírta, hogy mennyire természetesen viselkedett egy college-beli színjátszó órán, ezért Smith rögtön utána a parkolóban fel is ajánlotta neki a szerepet. Spoonauer erre azt felelte, hogy ha pornóról van szó, akkor nem vállalja, mire adott neki egy részletet a forgatókönyvből és a telefonszámát. Pár nappal később csörgött is a telefon, és Spoonauer igent mondott: "Tényleg nem pornó, de mindenki úgy beszél benne, mintha az lenne. Vicces, úgyhogy elvállalom."

Ne maradjon le semmiről!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport