Daniel Craig hatalmas rablásra készül

2017.05.29. 09:17

Állati szórakoztató lett az első előzetese Steven Soderbergh új filmjének, a Logan Luckynak, amiben egy rakás ismert színész próbál bankot rabolni egy autóverseny alatt.

Steven Soderbergh számára nem ismeretlen feladat egy rakás remek színésszel dolgozni egyszerre, hiszen az Ocean's 11, 12 és 13 miatt elég nagy rutinja van már a témában. A Logan Luckyban szerepel a félkarú Adam Driver, Channing Tatum, a felismerhetetlenre maszkírozott Seth MacFarlane, Katherine Waterston, Sebastian Stan, Riley Keough, Katie Holmes, Hilary Swank és Daniel Craig, aki hidrogénezett börtöntöltelékként egészen mókásan néz ki.

A történet egyébként annyi, hogy egy testvérpár hatalmas rablásra készül a híres Coca-Cola 600-derbin Charlotte-ban, hogy megtörjenek egy régi családi átkot. És a legjobb, hogy szereplők nagy része déli akcentussal beszél, és ez különösen viccesnek például Daniel Craig szájából.

A filmet augusztus közepén mutatják be Amerikában, hazai vetítésről korábban nem tudtunk semmit, de a cikk megjelenése óta jelezték nekünk, hogy Magyarországon a Freeman Film forgalmazza majd a Logan Luckyt, de a pontos bemutatási dátum egyelőre nincs.

Ne maradjon le semmiről!