Sosem lesz vége a Transformers-filmeknek

2017.06.01. 10:45

Hailee Steinfeld lehet az első Transformers spin-off főszereplője, írta meg a Variety. Arról korábban az Indexen is beszámoltunk, hogy a Paramount stúdió nem áll le az autóvá változó robotok történetével és az elkövetkező két évben is bemutatnak egy filmet. A történet az összes filmben feltűnő Űrdongóról szól, egyelőre nem igazán tudni, hogy Steinfeld karaktere hogyan kerül a képbe. A 21 éves színésznő legutóbb az Egy magányos tinédzser című filmben szerepelt, legközelebb a Tökéletes hang 3-ban lesz látható, ami decemberben érkezik a mozikba.

A történetről tehát nem sokat tudni, de az bizakodásra ad okot, hogy valamiért az egészen kiváló Kubo és a varázshurok készítője vállalta a rendezést. A forgatókönyvet Christina Hodson írta, akinek mondjuk nem túl acélos az eddigi munkája, két forgatókönyvéből készült film, az egyik egy gyenge horror (Bezárva) a másik meg egy gyenge thriller (Unforgettable).

A Paramount stúdió úgy készíti a Transformers-filmeket, ahogyan a sorozatokat szokás, vagyis úgynevezett írószobát hoztak létre, ahol több szakember közösen találja ki, hogy milyen legyen a filmek története és azok, hogyan kapcsolódjanak egymáshoz. Ennek a tagja Hodson is. 

Ne maradjon le semmiről!