Tom Cruise kokainnal beterített fejjel veszteget gyerekeket

2017.06.06. 09:31

A nagystílű drogcsempész, Barry Seal dolgozott Pablo Escobarnak és az amerikai államnak is. Most film készült hihetetlen életéről Tom Cruise főszereplésével. Megjelent a nemzetközi és a magyar előzetes is.

tomcruise

Doug Liman, A Bourne rejtély vagy a Mr. és Mrs. Smith rendezője A holnap határa után újra Tom Cruise-zal forgatott, ezúttal egy fekete akciókomédiát. A Barry Seal: A beszállító (American Made) című film valós történet alapján mutatja be a Tom Cruise által játszott Seal, egy egykori repülőpilóta életét.

Barry Seal a Trans World Airlines pilótája volt, amíg ki nem rúgták. De nem maradt munka nélkül: Pablo Escobar Medellín kartele beszervezte, hogy pilótaként csempésszen számukra drogot, egy-egy szállítmány kokainért félmillió dollárért. Végül az amerikai hírszerzés is felfigyelt rá: beszervezték, hogy kihasználják tapasztalatát és összeköttetéseit.

Ezt a történetet mondja el a film kokainba mártott arccal gyerekeket megvesztegető Tom Cruise-zal, Pablo Escobarral és egy teljesen gátlástalan főhőssel. A Barry Seal: A beszállító meglepő módon Magyarországon már másfél hónappal az amerikai premier előtt látható lesz: itthon már augusztus 17-től meg lehet majd nézni.

Sőt, már a magyar nyelvű, szinkronizált előzetes is megjelent:

Ne maradjon le semmiről!