Ezek a bohócok egyre ijesztőbbek

2017.06.14. 07:10

Bizonyára nem véletlen, hogy ez az egész bohócos őrület épp a Suicide Squad moziba kerülése után kezdődött: Margot Robbie Harley Quinn-figurájának köszönhetően hirtelen megszaporodtak a bohócos tartalmak a különböző pornóoldalakon, majd a rémisztő, olykor fegyveres és agresszív bohócok az utcákon is feltűntek, és a frászt hozták az emberekre.

A nagy bohócpara az Egyesült Államokból indult, majd pestisszerűen söpört végig a világon. A hisztéria idővel Kanadát, Ausztráliát, Nagy-Britanniát, Svédországot, majd Németországot is elérte, és sorra jöttek a hírek, hogy bohócjelmezes ismeretlenek gyerekeket csalnak az erdőbe, illetve késsel, baseballütővel vagy láncfűrésszel támadnak járókelőkre.

Az ügy aztán odáig fajult, hogy a McDonald's kis időre jobbnak látta emblematikus bohócát, Ronald McDonaldot kényszerpihenőre küldeni, úgyhogy tényleg van súlya a sztorinak. A jelenséget most egy új horrorfilm lovagolja meg, amelyben egy fiatal filmes házaspár, Todd és Jessica, ered a bohócrejtély nyomába, aztán persze csak idő kérdése, hogy mennyire rettenetesen megbánják majd ezt az egészet.

A Behind the Sightings című filmet Tony Cadwell rendezte, aki a forgatókönyvet Norman Alstonnal közösen jegyzi. Ha minden jól megy, októberben (talán halloweenkor?) kerülhet majd mozikba.

Ne maradjon le semmiről!