Minden tekintetben lenyűgöző lesz a Blade Runner 2049

2017.06.22. 12:41

Kijött egy “Így készült” kisfilm a Blade Runner 2049-hez, amiből túl sok minden nem derült ki ugyan, de az igen, hogy az első film látványvilága visszaköszön majd, mert Denis Villeneuve rendező nagy rajongója Ridley Scott víziójának. Scott is megszólal benne, nem számított rá, hogy az lesz a filmből amivé vált, de persze örül neki, jóhogy. 

Harrison Ford is nagyon örül, hogy ismét olyan lenyűgöző vizuális környezetben dolgozhatott, mint az eredeti Szárnyas fejvadász alatt, szóval öröm, bódottág mindenütt. Ford még azon is elpoénkodik, hogy kíváncsi volt, hogy 35 év elteltével jó-e rá az eredeti jelmez. Roger Deakins opeatőr a forgatás technikai oldaláról beszélt két mondatot, azt mondva, hogy még soha nem dolgozott ennyi épített díszletet és ilyen különböző világítási sémákat használó filmen.

Paul Inglis látvénytervező meg azt ígéri meg, hogy nem szolgalelkű másolat lesz a film, mármint az első rész kópiája, hanem annak a látvényvilágát viszi tovább, fejleszti és épít rá. És tényleg nagyon jó néz ki a film, nekem már akár most is jöhetne. Ja, és akkor Ryan Gosling karakteres replikáns??? 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla