Eszméletlenül menőnek tűnik A setét torony

2017.06.26. 10:16

Érkezett egy új videó az idén megjelenő Stepehen King-adaptációhoz, A setét toronyhoz, és Idris Elba valami iszonyatosan menőn néz ki poszt-vadnyugati pisztolybajnokként. 

Az új teaserben Matthew McConaughey, Idris Elba és Stephen King is mesél egy kicsit A setét torony hátteréről. King elmondja, hogy mennyire fontos neki ez a történet, és milyen jó látni, hogy életre kel a képernyőn, miközben McConaugheynek nagyjából csak annyi jön le a saját szerepéből, hogy ő a gonosz, akinek el kell pusztítania egy tornyot.

A történet ennél azért bonyolultabb persze. A film nem igazán adaptáció, hanem az eredeti regény folytatása, amiben Roland Deschaint nem egy képregényekben látható kék szemű cowboy, hanem Idris Elba alakítja, de az eddigi képek alapján ez tökéletes választásnak tűnik. Elba dolga, hogy megakadályozza a a Fekete Ruhás Férfit (McConaughey), hogy elpusztítsa a setét tornyot, ami minden világ és valóság tartópillére, így a mi Földünkké is. A történet ennél jóval bonyolultabb, mert vadnyugati lövöldözéstől a varázslaton át a dimenzióugrásokig tele van mindennel, szóval egyelőre maradjunk ennyiben.

A setét torony augusztus elején érkezik a magyar mozikba.

Ne maradjon le semmiről!