Pokol lesz Mila Kunis idei karácsonya

2017.06.30. 07:15

Mila Kunis már hónapokkal ezelőtt megszellőztette, hogy a Rossz anyák folytatása erősen korhatáros lesz (meg hogy lesznek benne péniszek, de ez most mindegy), a novemberre ígért film első előzeteséből pedig végre az is kiderül, hogy a színésznő nem a levegőbe beszélt.

A második résznek egyelőre még nincs magyar címe, de az eredetei címből (A Bad Mom's Christmas) egyértelműen kiderül, hogy a folytatás a téli ünnepek idején játszódik majd. A filmet egyébként ezúttal is a Másnaposok írói rendezték, ahogy az első részt is.

A Rossz anyák 2-ben ismét Mila Kunis, Kathryn Hahn és Kristen Bell bújik a három valószínűleg legmenőbb anyuka bőrébe, akiket ezúttal az ünnepek hoznak újra össze a saját anyukáikkal (őket Christine Baranski, Cheryl Hines és Susan Sarandon alakítja), ami persze újabb megpróbáltatások elé állítja valamennyiüket. A trailer alapján a film baromi viccesnek ígérkezik, és pénisz ugyan pont nem látszik benne, de ez tényleg nem sokon múlik.

Az első részt egyébként kifejezetten bírtuk. "A Rossz anyákban az a legfurcsább, hogy ennyit kellett várni rá. Érthetetlen, hogy miért csak most készült film a szülőkre, különösen az anyákra nehezedő nyomásról, azokról a nevetséges elvárásokról, amiket a társadalom támaszt velük szemben. És azokról a sokkal, de sokkal keményebb elvárásokról, amikkel ők maguk keserítik egymás életét és persze a sajátjukat" – írtuk a tavaly nyáron mozikba került filmről.

Ne maradjon le semmiről!