Pappa pia: Nagy Feró romkocsmát nyit

2017.07.03. 11:32

Megérkezett az első hosszabb előzetes a most augusztusban mozikba kerülő Pappa pia című magyar musicalhez. A rendezőként (Holdhercegnő, Híd Terabithia földjére) és rajzfilmesként (Fecsegő tipegők, A Thornberry család, Rocket Power) is ismert Csupó Gábor készítette filmben mindenki énekel, Stohl András nagyon el akarja rontani mások szórakozását, Nagy Feró pedig egy öreg rocker.

A történet annyi, hogy az öreg Nagy Feró kis csónakházából a gonosz Stohl András menő bulihelyet akar csinálni, mire Feró felhívja unokáját, Szabó Kimmel Tamást, hogy inkább csináljanak helyette egy romkocsmát, hiszen a mai fiatalok ezt szeretik.

A pesti vagányok, bohémek és egyéb szélfútta figurák tarkabarka csapata szembeszáll Wizy zsoldosaival meg bombázó, de jéghideg alvezérével, és megkísérli a lehetetlent: a csónakházból átmenetileg romkocsmát varázsolnak, hogy összegyűjtsék a túléléshez szükséges összeget

– áll a trailer alatti hivatalos leírásban, amiből nagyjából sejteni lehet, milyen hangulata lesz a filmnek, amiben feltűnik még Szabó Simon, Korda György, Ostorházi Bernadett, Reviczky Gábor, Kováts Vera, Miller Dávid és Mózes András.

A Pappa pia augusztus 15-től lesz látható a magyar mozikban.

Ne maradjon le semmiről!