Akárkiből nem lesz bérgyilkos

2017.07.07. 05:57

Nem hát, ahhoz kell valami komoly motiváció is, mármint a filmekben, mert az életben elég egy nagy köteg pénz, és máris törik kéz, láb, fej, giga, így megy ez. A film az nem ilyen, ott a főhősnek kell egy bikinis csaj, akit éppen egy tengerparti nyaralás közben ölnek meg a terroristák. Rossz hely, rosszkor. Hősünk begőzöl, és elindul levadászni MINDENKIT, akinek ehhez köze volt.

És oké, ez idáig egy egész film is, a végén lesz egy nagyjelenet a Fő Kitervelővel, akibe lassan belemárt egy rambókést, és a tökétől a torkáig szakítja fel, majd elballag a naplementébe, mellette Lotti, a hű magyar vizsla. Az Amerikai bérgyilkos viszont még csak itt kezdődik.

Ugyanis ez az a film, ahol a lelkes és tehetséges gyilkosból egy, az amerikai államnak titkosan dolgozó gyilkológépet faragnak, csak nem lesz amnéziás, mint Jason Bourne. A kiképzőjének viszont van sötét folt a múltjában egy egykori mentoráltja révén (Szellem a neve, nem vicc), és valami összeesküvés is van benne, meg plutóniumtolvaj-atombombagyáros arabok. A főszerepben Dylan O'Brien (Útvesztő, Teen Wolf) és Michael Keaton, másodhegedűn Taylor Kitsch, Scott Adkins és Saana Lathan, rendező Michael Cuesta. Hazai bemutató szeptemberben.